FII START -VERKKOVALMENNUS

Vihdoin saimme julkaista teitä varten suunnittelemamme kokonaisuuden, josta me itse ollaan jo ihan fiiliksissä. Tässä siis infopaketti tulevan syksyn aktivoivasta verkkovalmennuskokonaisuudesta, sekä taustaa valmennuksen synnystä ja ajatusmaailmastamme valmennuksen takana.

Valmennuksesta tiiviisti:

Meidän ensimmäinen verkkovalmennus FII START alkaa syyskuussa, 10.9.2018. Valmennuksen kesto on 12 viikkoa ja sen tavoitteena on tukea muutosta kohti aktiivisempaa ja liikunnallista elämäntapaa.

Sisältöinä:

  • 12 viikon monipuolinen treeniohjelma ja videoidut treenit
  • kehonhuoltoharjoitteet osana viikko-ohjelmaa
  • extratreenejä eri teemoilla
  • viikoittain vaihtuva tiedollinen teema, siihen liittyvät ohjeistukset ja tehtävät
  • pääsy suljettuun Facebook -ryhmään, jossa pääset jakamaan kokemuksia muiden treenaajien kanssa
  • kahden hyvinvointivalmentajan tuki koko valmennuksen ajan
  • avaimet käteen omaan elämäntapamuutokseen

Hinta vain 60€ (norm.120€). Syksyn valmennus myydään näin kipinöivän edulliseen hintaan, sillä tämä kokonaisuus toimii pilottina tulevalle toiminnalle. Haluamme antaa mahdollisimman monelle tilaisuuden aloittaa matka kohti parempaa hyvinvointia.

Mukaan muutokseen pääset ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen info@fiiwellbeing.com

MISTÄ AJATUS VALMENNUKSEEN?

Halusimme luoda valmennuskokonaisuuden, jolla pyritään pysyvään muutokseen ja parempaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Laihdutuskuurien, ihmedieettien ja kuormittavien treenihaasteiden sijasta valmennuksemme perustan muodostavat yksinkertaiset, arkiset teot ja valinnat.

Erona moniin valmennuksiin, emme tarjoa valmiita ratkaisuja ja malleja. Tarjoamme tukea oman ajattelun ja ajankäytön kehittämiseen eli sitä kautta oman arjen hyvinvoinnin lisäämiseen. Meidän valmennuksessamme ei luvata ihmettä, mutta haluamme auttaa asiakkaamme alkuun kohti entistä terveellisempää elämäntapaa ja parempaa vointia.

Muutokset elämäntavassa tapahtuvat hitaasti ja ovat pysyvämpiä, jos edetään pienin askelin. Ajatuksena ei siis ole muuttaa kaikkia tottumuksia kertaheitolla täysin erilaisiksi, vaan muutosta lähestytään astetta lempeämmällä otteella. Valmennuksen kesto on 12 viikkoa, jonka aikana ehditään jo muodostaa uusia rutiineja, joiden jatkuminen myös valmennusjakson jälkeen on suhteellisen vaivatonta. Tällöin uudesta tavasta toimia on parhaassa tapauksessa tullut luonnollinen osa arkea.

Vaikka lähestymme elämäntapamuutosta tältä kannalta, tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia treenejä ja esimerkkejä viikoittaisen liikuntaohjelman muodostamiseen. Tarkoituksena on, että jokainen löytäisi itselleen mieluisan tavan liikkua, jolloin kynnys liikunnan sisällyttämiseksi osaksi arkea on matalampi. Esimerkiksi kuntosalille ei ole pakko mennä, jos se ei tunnu itselle luonnolliselta. Emme halua pakottaa mitään tiettyä liikuntamuotoa kenellekään, sillä me kaikki olemme yksilöllisiä myös liikunnan suhteen, niinkuin jokaisella elämän osa-alueella.

Liikunnan ja sen perusperiaatteiden lisäksi perehdymme valmennusryhmämme kanssa muihin hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin erilaisten teemojen kautta. Käsittelemme mm. ravitsemusta, levon ja palautumisen merkitystä, arkiaktiivisuutta sekä motivaatiotekijöitä.

Valmentajina vaadimme kuitenkin asiakkailtamme työtä ja panostusta omaan hyvinvointiin. Vaikka tulokulma valmennukseen on hieman erilainen ja teemme muutosta pikkuhiljaa, niin elämäntapojen muutos vaatii aina motivaatiota sekä mielenkiintoa tavoitetta kohtaan. Valmennuksemme treenit ovat tehokkaita ja niillä saa takuuvarmasti aikaan kehitystä, jos toteutus vain on ohjeidemme mukainen. Pääperiaatteena on, että valmennuksen myötä asiakkaamme pystyvät luomaan rutiinin, jossa viikoittaiset liikuntasuositukset täyttyvät. Tarkoituksena on siis liikkua vähintäänkin terveyden kannalta riittävä määrä.

Valmennus sopii siis monenlaisille liikkujille kunnosta ja harjoittelutaustasta riippumatta. Kokeneemmille treenaajille FII START voi toimia tukena oman arjen aikatauluttamisessa ja uusien ajatusten herättelyssä ja toisaalta apuna liikunnan rentouden löytämisessä. Jos taas liikunta on viime aikoina jäänyt vähälle ja kaipaisit apua aloitukseen, voit saada valmennuksesta apua, neuvoja ja tukea muutoksiin kohti aktiivisempaa elämäntapaa.

Tavoitteena on, että yhä useampi voisi elää normaaliarkeaan rennosti ja stressaamatta, mutta pitäen huolta omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Tasapaino elämän osa-alueiden välillä on kaiken perusta. Elämästä saa ja pitää nauttia ja se pitää muistaa myös elämäntapoja muutettaessa: hampaat irvessä väkisin vääntämällä harvoin syntyy toivottua lopputulosta – tai ainakaan kovin pysyvää sellaista.

Mennäänkö yhdessä joustavalla otteella kohti tasapainoisempaa arkea ja parempaa oloa?

Energisin terveisin,

Tanja ja Ronja

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *