Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat mittaus yksilölle

Kuinka stressaavaa arkesi todellisuudessa on? Entä kuinka hyvin kehosi palautuu tästä kuormituksesta unen aikana? Millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on arjessasi? Firstbeatin hyvinvointianalyysi antaa sinulle täsmällisiä vastauksia näihin kolmeen kysymykseen. Samalla se myös auttaa sinua näkemään konkreettisesti arjen solmukohdat ja löytämään niihin sopivat ratkaisut.

Firstbeatin teknologia perustuu sykevälivaihteluun, jonka perusteella laite tunnistaa stressin, palautumisen sekä liikuntasuoritusten vaikuttavuuden. Kolmen vuorokauden mittaus antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Yhdessä asiantuntijan kanssa käyty palaute auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne!

Hyvinvointianalyysi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kehittämisestä. Oli kyseessä sitten uraohjus, kotiäiti tai urheilija, hyvinvointianalyysi auttaa sinua optimoimaan arkesi ja löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille.

Tai laita s-postia tanja@fiiwellbeing.com tai soita p. 050-561 6915

1. Firstbeat mittaus
Tilaa mittaus ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset
Palauta mittalaite palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, sovimme valmennuskeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtaisesta raportista näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä
Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

MITTAA KUNTOTASOSI

Hyvinvointianalyysin yhteydessä voit suorittaa myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) kuntotestin tekemällä puolen tunnin kävelylenkin. Verrattuna laboratoriossa suoritettavaan maksimaalista suoritusta vaativaan testiin, on Firstbeatin kuntotasotesti helppo ja turvallinen toteuttaa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Kuntotason arviointi tarjoaa merkittäviä etuja sekä mitattavalle että hyvinvoinnin ammattilaiselle. Mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Lisäksi oma kuntotasoarvio toimii tehokkaana motivaattorina liikunnan harrastamiseen ja kunnon kohottamiseen.

Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Lue lisää Kuntotason mittaamisesta täältä.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI YKSILÖLLE 199€ (sis. alv. 24%)

Seurantamittauksen combo 389€
Tiimimittaus kaveriporukalle 169€/hlö* (min. 4hlö)

Huomioithan että Firstbeat hyvinvointianalyysiä ei voi maksaa liikuntaedulla (Verottajan päätös). Maksutapoina käyvät: lasku sekä MobilePay

HYÖDYNNÄ LIIKUNTAETU!

 

Tarjoaako työnantajasi liikuntaedun käyttöösi? Hyödynnä se parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämällä mittaukseen yhteinen treenikerta ja henkilökohtainen treeniohjelma!

Treeni & Firstbeat hyvinvointianalyysi yht. 290€

VALMENTAJINA FIRSTBEAT MITTAUKSISSA TOIMIVAT

Tanja Ihalainen
tanja@fiiwellbeing.com
050-561 6915

Ronja Mattila
ronja@fiiwellbeing.com
040-5841714

Tilaa Firstbeat mittaus