Firstbeat ryhmämittaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi ryhmämittaus yrittäjille

Kuinka stressaavaa arkesi todellisuudessa on? Entä kuinka hyvin kehosi palautuu tästä kuormituksesta unen aikana? Millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on arjessasi? Firstbeatin hyvinvointianalyysi antaa sinulle täsmällisiä vastauksia näihin kolmeen kysymykseen. Samalla se myös auttaa sinua näkemään konkreettisesti arjen solmukohdat ja löytämään niihin sopivat ratkaisut.

Firstbeatin teknologia perustuu sykevälivaihteluun, jonka perusteella laite tunnistaa stressin, palautumisen sekä liikuntasuoritusten vaikuttavuuden. Kolmen vuorokauden mittaus antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Yhdessä asiantuntijan kanssa käyty palaute auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne!

Hyvinvointianalyysi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kehittämisestä. Oli kyseessä sitten uraohjus, kotiäiti tai urheilija, hyvinvointianalyysi auttaa sinua optimoimaan arkesi ja löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille.

Seuraava ryhmämittaus alkaa 23.9.2021. Ilmoittaudu mukaan 12.9.2021 mennessä!

Hinta 165€ (sis. alv. 24%)

Hyvinvointianalyysi yksilömittauksena 199€

MITTAUKSEN KULKU

1. Mittaus
Ilmoittaudu mittaukseen ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset
Palauta mittalaite palautuskirjekuoressa postiin. Kun tulokset on purettu, pidämme yhteisen valmennuskeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtaisesta raportista näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä
Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

Ryhmämittaus toimii kuten tavallinen hyvinvointianalyysi, mutta henkilökohtaisen valmennustapaamisen sijaan tapaaminen järjestetään yhteisesti koko ryhmälle etänä. Valmennustapaamisessa emme jaa kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ryhmän kesken, vaan opit lukemaan analyysiäsi esimerkkianalyysin pohjalta.

Mikäli et pääse valmennustapaamiseen, pääset katsomaan valmennustallenteen jälkikäteen. Omista tuloksista on myös aina mahdollista kysyä jälkikäteen valmentajalta.

RYHMÄMITTAUKSEN TOTEUTUSAIKATAULU

Aloitusinfo 23.9. klo 18.00-19.00 (to)
Aloitusinfossa käymme läpi, miten mittaus käytännössä toteutetaan ja mitä mittauksessa on hyvä huomioida. Tapaamisessa voit myös esittää kysymyksiä valmentajalle. Aloitusinfo toteutetaan etäyhteydellä koko ryhmälle ja sen tallenne on katsottavissa jälkikäteen.

Mittauksen toteutus vko 38-40
Mittauksen kesto on kolme vuorokautta, 1 vapaapäivä sekä 2 arkipäivää. Jokainen osallistuja valitsee itselleen sopivan ajanjakson mittaukseen viikkojen 38-40 välillä. Jos olet kiinnostunut pidemmästä mittauksesta (kuten 5vrk.) voit tilata sen lisähintaan 10€/pv. Ilmoita pidemmästä mittauksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Valmennustapaaminen 14.10. klo 18.00-19.30 (to)
Valmennustapaamisessa opit tulkitsemaan oman hyvinvointianalyysisi tuloksia ja saat apuja sinulle sopivien tavoitteiden asettamiseen. Mikäli sinulla on kysyttävää omasta hyvinvointianalyysistäsi, voit olla valmentajaan yhteydessä vielä valmennustapaamisen jälkeenkin. Valmennustapaaminen toteutetaan etäyhteydellä koko ryhmälle ja sen tallenne on katsottavissa jälkikäteen.