KOHTI PAREMPAA HYVINVOINTIA

Meidän tarinamme 

Yrityksen perustamisesta lähtien olemme saaneet kuulla lukemattomia kertoja kysymyksen: mistä ”Fii” tulee?

Fii on kreikan kielen kirjain ja tunnus kultaiselle leikkaukselle, eli ihmissilmää miellyttävälle sommittelulle ja mittasuhteille. Kultainen leikkaus on nähtävissä kaikkialla ympärillämme, mm. ihmiskehon mittasuhteissa, taiteessa ja arkkitehtuurissa.

Meidän tavoitteemme on tuoda tämä ”kultainen leikkaus” eli Fii asiakkaidemme hyvinvointiin ja jokapäiväiseen elämään. Haluamme kehittää tasapainoa asiakkaidemme työn ja arjen välillä, luoda arkipäivän elämyksiä työpaikoille sekä tarjota vinkkejä hyvinvoinnin kehittämiseen myös kotiympäristöön.

Innostus työhyvinvointiin keskittyvään yritykseen syntyi vähitellen. Olimme toimineet opintojen ohessa yrittäjinä korkeakoululiikunnan parissa, mutta tiesimme sen hallinnoinnin olevan vain väliaikaista opintojen päättymisen vuoksi. Palo ja innostus yrittäjyyttä kohtaan oli kova, joten jotain uutta tulevaisuuden varalle oli pohdittava jo hyvissä ajoin. Yhdessä työskentely onnistui meillä hyvin saumattomasti edellisen yrityksemme parissa, joten päätimme jatkaa yhdessä tavoitteitamme kohti.

Olimme keskittyneet aiemmin opiskelijoiden hyvinvoinnin kehittämiseen opiskelijayhteisössä, joten siirtyminen työhyvinvoinnin pariin on itseasiassa varsin luonteva kehityskaari. Työhyvinvoinnin kehittämisessä vahvuuksiamme ovat avoimuus uusille ajattelutavoille ja toimintamalleille sekä vahva tietopohja fyysisen hyvinvoinnin osa-alueista sekä niiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Tavoitteenamme on tuoda uusi raikas ajattelutapa työhyvinvoinnin toimialalle kehittämällä ja innovoimalla elämyksiä arkipäiväiseen elämään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Mielestämme erityisesti ihmisläheisyys ja asiakaslähtöisyys luovat hyvinvointivalmennukselle vahvan pohjan, josta on mahdollista luoda jatkuvuutta hyvinvoinnin kehittämiselle.

Löydä sinäkin kultainen leikkaus elämääsi.

–  Fii Wellbeing  –
Tanja ja Ronja

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.