FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Kuinka stressaavaa arkesi todellisuudessa on? Entä kuinka hyvin kehosi palautuu tästä kuormituksesta unen aikana? Millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on arjessasi? Firstbeatin hyvinvointianalyysi antaa sinulle täsmällisiä vastauksia näihin kolmeen kysymykseen. Samalla se myös auttaa sinua näkemään konkreettisesti arjen solmukohdat ja löytämään niihin sopivat ratkaisut.

Firstbeatin teknologia perustuu sykevälivaihteluun, jonka perusteella laite tunnistaa stressin, palautumisen sekä liikuntasuoritusten vaikuttavuuden. Kolmen vuorokauden mittaus antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Yhdessä asiantuntijan kanssa käyty palaute auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne!

Hyvinvointianalyysi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kehittämisestä. Oli kyseessä sitten uraohjus, kotiäiti tai urheilija, hyvinvointianalyysi auttaa sinua optimoimaan arkesi ja löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille.

MITTAUKSEN KULKU

1. Mittaus
Tilaa mittaus ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset
Palaute mittalaite palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, sovimme palautekeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtaisesta raportista näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä
Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

MITTAA KUNTOTASOSI

Hyvinvointianalyysin yhteydessä voit suorittaa myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) kuntotestin tekemällä puolen tunnin kävelylenkin. Verrattuna laboratoriossa suoritettavaan maksimaalista suoritusta vaativaan testiin, on Firstbeatin kuntotasotesti helppo ja turvallinen toteuttaa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Kuntotason arviointi tarjoaa merkittäviä etuja sekä mitattavalle että hyvinvoinnin ammattilaiselle. Mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Lisäksi oma kuntotasoarvio toimii tehokkaana motivaattorina liikunnan harrastamiseen ja kunnon kohottamiseen.

Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Lue lisää Kuntotason mittaamisesta täältä.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI YSKILÖLLE 199€ (sis. alv. 24%)

TYÖKYKYKARTOITUS

Tiedätkö työnantajana, miten työntekijäsi voivat? Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon ja hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kilpailuetu. Firstbeatin työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Lisäksi se antaa yritykselle laajan kokonaiskuvan nykytilasta, asioista missä on onnistuttu sekä asioista, joissa voitte vielä kehittyä. Yhdistettynä yrityksen henkilökohtaiseen hyvinvointivalmennukseen takaatte nousujohteen koko organisaation hyvinvoinnille ja kehitykselle!

TYÖKYKYKARTOITUKSEN HYÖDYT

+ Henkilökohtainen mittaus ja palaute motivoi tutkitusti muutokseen

+ Raportti näyttää konkreettisesti missä mennään: mitkä aisat ovat hyvin ja missä on parantamisen varaa

+ Pidä tekijät töissä: haitallinen stressi havaitaan mittaamalla palautumista ja tunnistamalla mahdollinen kuormitustekijä, jolloin ennaltaehkäisemme sairaspoissaoloja.

+ Auttaa kohdistamaan hyvinvointieurot tarvepohjaisesti.

TYÖKYKYKARTOITUS SISÄLTÄÄ

  • Alkuinfon koko henkilöstölle
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja henkilökohtaisen raportin jokaiselle työntekijälle
  • Ryhmäraportit ja jatkotoimenpidesuositukset

Halutessasi voimme yhdistää Työkykykartoituksen myös osaksi laajempaa yrityksen hyvinvointivalmennusta. Kysy lisää hyvinvointivalmennuksistamme täältä.

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS 165€/hlö (sis. alv. 24%)

.
.

FIBION ISTUMIS- JA ARKIAKTIIVISUUSANALYYSI

Tiedätkö, montako tuntia istut päivän aikana? Entä onko arkesi tarpeeksi aktiivista kompensoidakseen istumisen tuomat haitat? Fibionin istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi antaa sinulle hyvin selkeän kuvan arjen aktiivisuudesta ja sen tuomista hyödyistä.

Fibion-analyysi perustuu tarkkaan kiihtyvyysanturi- ja asennontunnistusteknologiaan, sekä tieteelliseen tutkimustietoon istumisen haitallisuudesta suhteessa liikkumisen terveyshyötyihin. Verrattuna mm. aktiivisuusrannekkeisiin, jotka mittaavat aktiivisuutta ranteesta, takaa taskussa tai reisipannassa kulkeva Fibionin mittalaite tarkimman mahdollisen tuloksen arjen aktiivisuudesta. Seitsemän päivän mittaus antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan istumisen ja aktiivisuuden suhteesta, liikunnan määrästä sekä energiankulutuksesta. Mittauksen päätyttyä olet oman arkiaktiivisuutesi asiantuntija!

MITTAUKSEN KULKU

1. Mittaus
Tilaa mittaus ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita seitsemän vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana taskussa tai paketin mukana tulevassa reisipannassa.

2. Tulokset
Palaute mittalaite palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, sovimme palautekeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtainen raportti antaa sinulle selkeän kuvan oman arkesi aktiivisuudesta.

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet oman arkesi solmukohdat ja mitkä asiat vaikuttavat arkiaktiivisuuteesi. Tavoitetyökalun avulla luomme sinulle aktiivisemman arjen mallin, joka vie sinut kohti terveempää ja aktiivisempaa elämäntapaa!

4. Pysy oikealla tiellä
Tiedämme, että elämäntilanteet muuttuvat ja arkemme ei ole yhtä ja samaa vuodesta toiseen. Sen vuoksi suosittelemme tekemään säännöllisesti seurantamittauksen, joka auttaa sinua pysymään aktiivisemman arjen tiellä!

MITTAUKSEN HYÖDYT

+ Näe istutko ja liikutko nykyisten suositusten mukaisesti

+ Näe ovatko liikuntasi ja istumisesi tasapainossa painonhallinnan ja terveyshyötyjen kannalta

+ Opi kuinka pienikin määrä liikuntaa riittää vähentämään istumisesi haitallisuutta

+ Löydä haitalliset ja hyödylliset arkiaktiivisuusrutiinisi

+ Näe mitkä aktiivisuutesi kuluttavat eniten energiaa

FIBION ISTUMIS- JA ARKIAKTIIVISUUSANALYYSI 189€ (sis. alv. 24%)

.
.

FIBION RYHMÄANALYYSI

Ryhmäanalyysi yhdistää yksilö- ja ryhmämittauksen parhaat puolet! Helposti mukana kulkeva mittalaite soveltuu kaikenlaisille työntekijöille ja työpaikoille toimistosta tehtaaseen. Tieteelliseen tutkimukseen perustuva analyysi antaa luotettavaa tietoa työympäristön tuomasta aktiivisuudesta sekä työntekijän omista liikuntatottumuksista.   Analyysi laskee työpaikan yleisen istumis- ja aktiivisuusprofiilin, sekä luo henkilökohtaiset analyysit ja suositukset jokaiselle osallistujalle. Tulokset sisältävät yksityiskohtaiset suositukset istumis- ja aktiivisuusrutiinien muuttamiseksi siten, että ne vähentävät sairaspoissaoloja ja parantavat työtehoa. Raportti auttaa myös näkemään työympäristön aktiivisuutta rajoittavat ja mahdollistavat ominaisuudet, joiden pohjalta työympäristön kehittäminen entistä aktiivisemmaksi on mahdollista. Fibion ryhmäanalyysi on yrityksille, jotka ovat valmiita panostamaan työntekijöidensä pitkäaikaiseen hyvinvointiin ja terveyteen.

EDUT TYÖNANTAJALLE:

+ Parantunut työntekijöiden tuottavuus

+ Vähemmän sairauspoissaloja

+ Parantunut työympäristö ja yritysimago

+ Alentuneet kustannukset

+ Parantunut työntekijöiden pysyvyys

EDUT TYÖNTEKIJÖILLE:

+ Parempi terveys ja hyvinvointi

+ Pienentynyt riski alaselkävaivoihin ja tyyppi 2 diabetekseen

+ Viihtyisämpi työympäristö

+ Tyytyväisyys vähemmästä istumisesta ja kasvaneesta aktiivisuudesta

FIBION RYHMÄANALYYSI SISÄLTÄÄ

  • Alkuinfon koko henkilöstölle sekä aktivoivan taukoliikuntatuokion
  • Henkilökohtaisen istumis- ja arkiaktiivisuusraportin jokaiselle työntekijälle
  • Ryhmäraportin ja jatkotoimenpidesuositukset

Halutessasi voimme yhdistää Ryhmäanalyysin myös osaksi laajempaa yrityksen hyvinvointivalmennusta. Kysy lisää hyvinvointivalmennuksistamme täältä.

FIBION RYHMÄANALYYSI 149€ (sis. alv. 24%)