Palvelut

Fii on tasapainoa ja oman kultaisen keskitien löytämistä. Toimintamme pohjana on tuottaa palveluita yksilöille, heidän omien tarpeiden ja tavoitteidensa pohjalta. Koska emme ole toistemme kopioita, eivät myöskään palvelut voi olla kaikille samoja. Palveluidemme kantavana teemana on hyvinvointi ja terveysliikunta. Tarjontaamme kuuluu monipuolinen kattaus liikuntaa, hyvinvointia ja tiedollisia kokonaisuuksia. Kaikkea mitä fyysinen hyvinvointisi tarvitsee.

Tutustu palveluihimme tarkemmin:

Työhyvinvointi

Koska työhyvinvointi on paljon muutakin kuin yksittäinen tyhy-päivä kerran vuodessa, vaatii se myös jatkuvaa ylläpitoa. Tarjoamme erilaisia kokonaisuuksia päivittäiseen, viikoittaiseen ja kuukausittaiseen hyvinvoinnin kehittämiseen aina yrityksen tarpeisiin mukautuen. Tarjoamme sekä liikunnallisia että tiedollisia kokonaisuuksia, mihin on lisätty pientä elämyksen kipinää tuomaan energiaa arjen keskelle.

Kun tavoitteenasi on hyvinvoiva työyhteisö läpi vuoden, on aika sitoutua muutokseen.

Liikunta ja hyvinvointi
Luennot ja workshopit
Yksityisyrittäjille

Lue lisää

Mittaukset

Tiedätkö, miten työyhteisössänne oikeasti voidaan? Etsitkö sopivaa mittausta osaksi PT-valmennusta tai onko suuntana elämäntapamuutos? Firstbeatin Life sekä Fibionin Istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi toimivat hyvinä suunnannäyttäjinä kohti aktiivisempaa arkea.

Tutustu mittauksiin:

Firstbeat Life

Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi

Liikuntapalvelut

Tarjoamme monipuolisella liikunnanohjaajan ammattitaidolla liikuntapalveluita sekä seuroille/yhdistyksille että yksityishenkilöille. Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme tai pyydä suoraan tarjous oman visiosi toteutukseen.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Tyky-päivät

Tarjoamme tyky-ja tyhy-päiviä sekä muita hyvinvointitapahtumia elämyksellisellä kärjellä pääsääntöisesti Kainuun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Tyhy-päiviin voidaan yhdistää sekä liikunnallisia ja ryhmäyttäviä aktiviteetteja, että tiedollisia hyvinvointia tukevia luentokokonaisuuksia. Kaikki tapahtumat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne osaksi muuta tapahtumakokonaisuutta.

Lue lisää tyky-päivien aktiviteeteista 

Maksuton materiaali

Varaa maksuton konsultaatio tai tutustu hyvinvoinnin oppaisiimme. Kaikki maksuttomat palvelumme ja materiaalit löydät täältä.

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:

Lasku, MobilePay, Smartum, Virikeseteli/MyEdenred -mobiilimaksu, Tyky-maksuvälineet (Tyky/Tyky+), ePassi, Eazybreak