Palvelut

Toimintamme pohjana on tuottaa palveluita yksilöille, heidän omien tarpeiden ja tavoitteidensa pohjalta. Koska emme ole toistemme kopioita, eivät myöskään palvelut voi olla kaikille samoja. Palveluidemme kantavana teemana on hyvinvointi ja terveysliikunta, joihin haluamme tuoda pientä kipinää elämyksellisyyden kautta. Fii on tasapainoa ja oman kultaisen keskitien löytämistä. Tarjontaamme kuuluu monipuolinen kattaus liikuntaa, hyvinvointia ja tiedollisia kokonaisuuksia. Kaikkea mitä fyysinen hyvinvointisi tarvitsee.
Tutustu palveluihimme tarkemmin:

Työhyvinvointi

Koska työhyvinvointi on paljon muutakin kuin yksittäinen tyhy-päivä kerran vuodessa, vaatii se myös jatkuvaa ylläpitoa. Tarjoamme erilaisia kokonaisuuksia päivittäiseen, viikoittaiseen ja kuukausittaiseen hyvinvoinnin kehittämiseen aina yrityksen tarpeisiin mukautuen. Tarjoamme sekä liikunnallisia että tiedollisia kokonaisuuksia, mihin on lisätty pientä elämyksen kipinää tuomaan energiaa arjen keskelle.

Kun tavoitteenasi on hyvinvoiva työyhteisö läpi vuoden, on aika sitoutua muutokseen.

Lue lisää

Liikunta ja hyvinvointi
Luennot ja workshopit
Yksityisyrittäjille

Mittaukset

Tiedätkö, miten työyhteisössänne oikeasti voidaan? Etsitkö sopivaa mittausta osaksi PT-valmennusta tai onko suuntana elämäntapamuutos? Firstbeatin Hyvinvointianalyysi sekä Fibionin Istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi toimivat hyvinä suunnannäyttäjinä kohti aktiivisempaa arkea.

Tutustu mittauksiin:

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi

Liikuntapalvelut

Tarjoamme monipuolisella liikunnanohjaajan ammattitaidolla erilaisia liikuntapalveluita sekä seuroille/yhdistyksille että yksityishenkilöille. Tutustu tarkemmin tuotteistettuihin palveluihimme tai pyydä suoraan tarjous oman visiosi toteutukseen.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Tyhy-päivät

Tarjoamme tyhy-päiviä sekä muita hyvinvointitapahtumia elämyksellisellä kärjellä pääsääntöisesti Kainuun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Tyhy-päiviin voidaan yhdistää sekä liikunnallisia ja ryhmäyttäviä aktiviteetteja, että tiedollisia hyvinvointia tukevia luentokokonaisuuksia. Kaikki tapahtumat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne osaksi muuta tapahtumakokonaisuutta.

Tutustu aluekohtaisiin kuvauksiin tarkemmin:

Tyhy-päivät pääkaupunkiseutu

Tyhy-päivät Kajaani

Maksuton materiaali

Varaa maksuton konsultaatio tai tutustu hyvinvoinnin oppaisiimme. Kaikki maksuttomat palvelumme ja materiaalit löydät täältä.

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:
Lasku, MobilePay, Smartum, Virikeseteli/MyEdenred -mobiilimaksu, Tyky-maksuvälineet (Tyky/Tyky+), ePassi, Eazybreak