Palvelut

Toimintamme pohjana on tuottaa palveluita ihmisille, heidän omien tarpeiden ja tavoitteidensa pohjalta. Koska emme ole toistemme kopioita, eivät myöskään palvelut voi olla kaikille samoja. Palveluidemme kantavana teemana on hyvinvointi ja terveysliikunta johon haluamme tuoda pientä kipinää elämyksellisyyden kautta. Fii on tasapainoa ja oman kultaisen keskitien löytämistä. Tarjontaamme kuuluu monipuolinen kattaus liikuntaa, hyvinvointia ja tiedollisia kokonaisuuksia. Kaikkea mitä fyysinen hyvinvointisi tarvitsee. Tutustu palveluihimme tarkemmin alta:

Työhyvinvointi

Koska työhyvinvointi on paljon muutakin kuin yksittäinen tyhy-päivä kerran vuodessa, vaatii se myös jatkuvaa ylläpitoa. Tarjoamme erilaisia kokonaisuuksia päivittäiseen, viikoittaiseen ja kuukausittaiseen hyvinvoinnin kehittämiseen aina yrityksen tarpeisiin mukautuen. Tarjoamme sekä liikunnallisia että tiedollisia kokonaisuuksia, mihin on lisätty pientä elämyksen kipinää tuomaan energiaa arjen keskelle.

Kun tavoitteenasi on hyvinvoiva työyhteisö läpi vuoden, on aika sitoutua muutokseen.

Lue lisää

Mittaukset

Tiedätkö, miten työyhteisössänne oikeasti voidaan? Etsitkö sopivaa mittausta osaksi PT-valmennusta tai onko suuntana elämäntapamuutos? Firtsbeatin Hyvinvointianalyysi sekä Fibionin Istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi toimivat hyvinä suunnannäyttäjinä kohti aktiivisempaa arkea.

Tutustu mittauksiin:

Firtsbeat hyvinvointianalyysi

Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi

Liikuntapalvelut

Tarjoamme monipuolisella liikunnanohjaajan ammattitaidolla erilaisia liikuntapalveluita sekä seuroille/yhdistyksille että yksityishenkilöille. Tutustu tarkemmin tuotteistettuihin palveluihimme tai kysy suoraan tarjous oman visiosi toteutukseen.

Lue lisää

Kysy tarjous

Tyhy-päivät

Tarjoamme tyhy-päiviä sekä muita hyvinvointitapahtumia elämyksellisellä kärjellä pääsääntöisesti kahdella alueella (PK-seutu, Kainuu). Palvelut toteutetaan joko avaimet käteen -idealla tai osana muuta kokonaisuutta niin halutessanne. Tyhy-päiviin voidaan yhdistää sekä liikunnallisia ja ryhmäyttäviä aktiviteetteja, että tiedollisia hyvinvointia tukevia luentokokonaisuuksia. Kaikki tapahtumat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne osaksi muuta tapahtumakokonaisuutta.

Tutustu aluekohtaisiin kuvauksiin tarkemmin:

Tyhy-päivät pääkaupunkiseutu

Tyhy-päivät Kajaani

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:
Lasku, MobilePay, Smartum, Virikeseteli/MyEdenred -mobiilimaksu, Tyky-Online, ePassi