Firstbeat hyvinvointi­analyysi

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Kuinka stressaavaa arkesi todellisuudessa on? Entä kuinka hyvin kehosi palautuu tästä kuormituksesta unen aikana? Millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on arjessasi? Firstbeatin hyvinvointianalyysi antaa sinulle täsmällisiä vastauksia näihin kolmeen kysymykseen. Samalla se myös auttaa sinua näkemään konkreettisesti arjen solmukohdat ja löytämään niihin sopivat ratkaisut.

Firstbeatin teknologia perustuu sykevälivaihteluun, jonka perusteella laite tunnistaa stressin, palautumisen sekä liikuntasuoritusten vaikuttavuuden. Kolmen vuorokauden mittaus antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Yhdessä asiantuntijan kanssa käyty palaute auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne!

Hyvinvointianalyysi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kehittämisestä. Oli kyseessä sitten uraohjus, kotiäiti tai urheilija, hyvinvointianalyysi auttaa sinua optimoimaan arkesi ja löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille.

1. Mittaus
Tilaa mittaus ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset
Palauta mittalaite palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, sovimme valmennuskeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtaisesta raportista näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä
Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

MITTAA KUNTOTASOSI

Hyvinvointianalyysin yhteydessä voit suorittaa myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) kuntotestin tekemällä puolen tunnin kävelylenkin. Verrattuna laboratoriossa suoritettavaan maksimaalista suoritusta vaativaan testiin, on Firstbeatin kuntotasotesti helppo ja turvallinen toteuttaa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Kuntotason arviointi tarjoaa merkittäviä etuja sekä mitattavalle että hyvinvoinnin ammattilaiselle. Mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Lisäksi oma kuntotasoarvio toimii tehokkaana motivaattorina liikunnan harrastamiseen ja kunnon kohottamiseen.

Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Lue lisää Kuntotason mittaamisesta täältä.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI YKSILÖLLE 199€ (sis. alv. 24%)

Seurantamittauksen combo 389€
Tiimimittaus kaveriporukalle 169€/hlö* (min. 4hlö)

Huomioithan että Firstbeat hyvinvointianalyysiä ei voi maksaa liikuntaedulla (Verottajan päätös). Maksutapoina käyvät: lasku sekä MobilePay

Ryhmämittaus yrittäjille

Ilman työssä jaksavaa yrittäjää ei ole yritystäkään. Sunnuntaina 5.9.2021 juhlistamme yrittäjiä ja kasaamme yhteen kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet. Ryhmämittaus toteutetaan täysin etänä, joten mukaan pääset miltä suunnalta Suomea tahansa. Ilmoittaudu siis mukaan 12.9. mennessä!

Ryhmämittaus toimii täysin samoin, kuin normaali hyvinvointianalyysi, mutta yhteinen valmennustapaaminen pidetään koko ryhmälle yksilötapaamisen sijaan.

Hinta 165€ (sis. alv. 24%)

Hyödynnä liikuntaetu?

 

 

Tarjoaako työnantajasi liikuntaedun käyttöösi? Hyödynnä se parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämällä mittaukseen yhteinen treenikerta ja henkilökohtainen treeniohjelma!

Treeni & Firstbeat hyvinvointianalyysi yht. 290€

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS

Tiedätkö työnantajana, miten työntekijäsi voivat? Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon ja hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kilpailuetu. Firstbeatin työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Lisäksi se antaa yritykselle laajan kokonaiskuvan nykytilasta, asioista missä on onnistuttu sekä asioista, joissa voitte vielä kehittyä. Yhdistettynä yrityksen henkilökohtaiseen hyvinvointivalmennukseen takaatte nousujohteen koko organisaation hyvinvoinnille ja kehitykselle!

TYÖKYKYKARTOITUKSEN HYÖDYT

+ Henkilökohtainen mittaus ja palaute motivoi tutkitusti muutokseen

+ Raportti näyttää konkreettisesti missä mennään: mitkä asiat ovat hyvin ja missä on parantamisen varaa

+ Pidä tekijät töissä: haitallinen stressi havaitaan mittaamalla palautumista ja tunnistamalla mahdollinen kuormitustekijä, jolloin ennaltaehkäisemme sairaspoissaoloja.

+ Auttaa kohdistamaan hyvinvointieurot tarvepohjaisesti.

TYÖKYKYKARTOITUS SISÄLTÄÄ

  • Alkuinfon koko henkilöstölle
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja henkilökohtaisen raportin jokaiselle työntekijälle
  • Koonnin ryhmämittauksen tuloksista sekä valmennustuokion ryhmälle*

HUOM! Ryhmäraportin osallistujämäärä min. 7 hlö yksityisyyden suojan säilyttämiseksi.

*Korona-aikana mittauksen valmennustuokio toteutetaan etänä.

Halutessasi voimme yhdistää Työkykykartoituksen myös osaksi laajempaa yrityksen hyvinvointivalmennusta. Kysy lisää hyvinvointivalmennuksistamme täältä.

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS 134 € / hlö (+alv. 24 %)

VALMENTAJINA MITTAUKSISSA TOIMII

Tanja Ihalainen

Ronja Mattila