Firstbeat hyvinvointi­analyysi

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Kuinka stressaavaa arkesi todellisuudessa on? Entä kuinka hyvin kehosi palautuu tästä kuormituksesta unen aikana? Millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on arjessasi? Firstbeatin hyvinvointianalyysi antaa sinulle täsmällisiä vastauksia näihin kolmeen kysymykseen. Samalla se myös auttaa sinua näkemään konkreettisesti arjen solmukohdat ja löytämään niihin sopivat ratkaisut.
Firstbeatin teknologia perustuu sykevälivaihteluun, jonka perusteella laite tunnistaa stressin, palautumisen sekä liikuntasuoritusten vaikuttavuuden. Kolmen vuorokauden mittaus antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Yhdessä asiantuntijan kanssa käyty palaute auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne!
Hyvinvointianalyysi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kehittämisestä. Oli kyseessä sitten uraohjus, kotiäiti tai urheilija, hyvinvointianalyysi auttaa sinua optimoimaan arkesi ja löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille.

MITTAUKSEN KULKU

1. Mittaus

Tilaa mittaus ja me toimitamme laitteen sinulle. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset

Palauta mittalaite palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, sovimme palautekeskustelun asiantuntijan kanssa. Henkilökohtaisesta raportista näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

3. Kohti tasapainoa

Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä

Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

MITTAA KUNTOTASOSI

Hyvinvointianalyysin yhteydessä voit suorittaa myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) kuntotestin tekemällä puolen tunnin kävelylenkin. Verrattuna laboratoriossa suoritettavaan maksimaalista suoritusta vaativaan testiin, on Firstbeatin kuntotasotesti helppo ja turvallinen toteuttaa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Kuntotason arviointi tarjoaa merkittäviä etuja sekä mitattavalle että hyvinvoinnin ammattilaiselle. Mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Lisäksi oma kuntotasoarvio toimii tehokkaana motivaattorina liikunnan harrastamiseen ja kunnon kohottamiseen.

Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Lue lisää Kuntotason mittaamisesta

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI YKSILÖLLE 199 € (sis. alv. 24 %)


Tilaa hyvinvointianalyysi

 

 

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS

Tiedätkö työnantajana, miten työntekijäsi voivat? Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon ja hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kilpailuetu. Firstbeatin työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Lisäksi se antaa yritykselle laajan kokonaiskuvan nykytilasta, asioista missä on onnistuttu sekä asioista, joissa voitte vielä kehittyä. Yhdistettynä yrityksen henkilökohtaiseen hyvinvointivalmennukseen takaatte nousujohteen koko organisaation hyvinvoinnille ja kehitykselle!

TYÖKYKYKARTOITUKSEN HYÖDYT

+ Henkilökohtainen mittaus ja palaute motivoi tutkitusti muutokseen
+ Raportti näyttää konkreettisesti missä mennään: mitkä asiat ovat hyvin ja missä on parantamisen varaa
+ Pidä tekijät töissä: haitallinen stressi havaitaan mittaamalla palautumista ja tunnistamalla mahdollinen kuormitustekijä, jolloin ennaltaehkäisemme sairaspoissaoloja.
+ Auttaa kohdistamaan hyvinvointieurot tarvepohjaisesti.

TYÖKYKYKARTOITUS SISÄLTÄÄ

  • Alkuinfon koko henkilöstölle
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja henkilökohtaisen raportin jokaiselle työntekijälle
  • Ryhmäraportit ja jatkotoimenpidesuositukset

 

MITTAUKSEN KULKU

1. Mittalaitteiden toimitus ja mittauksen aloitus

Asiantuntija tilaa ja toimittaa mittalaitteet työyhteisölle joko lähettipalveluna tai suoraan esim. työpaikalle aloitusinfon yhteydessä. Aloitusinfo sisältää katsauksen mittauksen kulusta, käyttökoulutuksen sekä loppupäivää energisoivan Fii Break -taukoliikunnan. Mittauks aloitetaan sovittuna ajankohtana ja se on pituudeltaan kolme vuorokautta (kysy lisää pidemmän mittausken toteutuksesta).

2. Tulokset

Työntekijät palauttavat mittalaitteen palautuskirjekuoressa. Kun tulokset on purettu, pidämme palautetilaisuuden mittaukseen osallistuneille. Palautetilaisuudessa käymme läpi työyhteisöä koskevan ryhmäanalyysin sekä opettelemme tulkitsemaan henkilökohtaista hyvinvointianalyysiä, jonka jokainen työntekijä saa omasta mittauksestaan. Palautetilaisuuden yhteydessä pidämme myös yhteisen Fii Break -taukoliikuntahetken.

3. Kohti tasapainoa

Yhdessä asiantuntijan kanssa näette koko työyhteisön hyvinvoinnin kokonaisuuden ja pääsette asettamaan tavoitteet työhyvinvoinnin parantamiseksi. Samalla jokainen voi myös asettaa omaa hyvinvointia tukevat tavoitteet henkilökohtaisen hyvinvointianalyysin pohjalta.

4. Pysy oikealla tiellä

Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. Usein seurantamittaus on järkevää toteuttaa n. 6kk kuluttua ensimittauksesta. Kehitystä tukemaan voimme myös laatia yhrityksen henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen, jonka avulla pääsemme varmasti tavoitteisiin!

HUOM! Ryhmäraportin osallistujämäärä min. 7 hlö yksityisyyden suojan säilyttämiseksi.

Halutessasi voimme yhdistää Työkykykartoituksen myös osaksi laajempaa yrityksen hyvinvointivalmennusta. Kysy lisää hyvinvointivalmennuksistamme täältä.

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS 165 € / hlö (sis. alv. 24 %)

Tilaa työkykykartoitus