Firstbeat työkykykartoitus

FIRSTBEAT LIFE KORVAA TYÖKYKYKARTOITUKSEN
Haluatko toteuttaa perinteisen työkykykartoituksen? Tilaa kartoitus pian, sillä viimeiset mittaukset myydään nopeimmille!
Mikä muuttuu?
FIRSTBEAT LIFE YRITYKSELLE
Uudenlainen tapa seurata ja kehittää työyhteisön hyvinvointia!
Lue lisää
UUTTA VUONNA 2022!
FIRSTBEAT LIFE - UUSI PALVELUMALLI
Lue lisää
FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS
Mittauksia jäljellä 38kpl
Tilaa kartoitus nyt!
Previous
Next

FIRSTBEAT MITTAUS työyhteisölle

Haluaisitko selvittää, kuinka henkilöstösi jaksaa arjessa? Kuinka kuormittavaksi työ koetaan ja miten se vaikuttaa yksilön palautumiseen ja työssä jaksamiseen? 

Firstbeat työkykykartoitus tarjoaa tutkittua dataa työhyvinvoinnin nykytilasta sekä yritysjohdolle, että työntekijälle itselleen.

Toteutamme kartoituksen jo satojen mittausten kokemuksella!

Kolmen vuorokauden mittaus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Lisäksi se antaa yritykselle laajan kokonaiskuvan nykytilasta, asioista missä on onnistuttu sekä asioista, joissa voitte vielä kehittyä. Yhteisessä valmennustapaamisessa asiantuntijan kanssa keskitymme etsimään konkreettisia ratkaisuja esille nousseisiin haasteisiin sekä yksilö- että työyhteisötasolla.

Oletteko valmiita ottamaan ensimmäisen askeleen kohti parempaa jaskamista?

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS 134 € / hlö (+alv. 24 %)

Tai laita s-postia tanja@fiiwellbeing.com tai soita p. 050-561 6915

Miten työkykykartoitus toteutetaan?

1. Firstbeat mittaus
Jokainen osallistuja tilaa mittalaitteen sähköisen linkin kautta ja me toimitamme laitteen sinulle postissa kotiin. Suorita kolmen vuorokauden mittaus työssä ja vapaa-ajalla. Huomaamaton mittalaite kulkee helposti mukana arjen keskellä.

2. Tulokset
Mittalaite palautetaan palautuskirjekuoressa postiin. Kun koko työyhteisön tulokset on purettu, pidämme ryhmävalmennustapaamisen asiantuntijan kanssa. Jokainen saa henkilökohtaisen raportin tuloksistaan ja työnantaja saa koosteraportin työyhteisön tuloksista. Raporttien pohjalta sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin että koko työyhteisön jaksamisen kehittäminen on ma

3. Kohti tasapainoa
Yhdessä asiantuntijan kanssa näet hyvinvointisi kokonaisuuden ja pääset asettamaan tavoitteet hyvinvointisi parantamiseksi.

4. Pysy oikealla tiellä
Suosittelemme säännöllistä hyvinvoinnin seuraamista seurantamittauksen avulla. 82% käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Liity sinäkin onnistujiin!

MITTAA KUNTOTASOSI

Hyvä fyysinen kunto on suoraan yhteydessä parempaan palautumiseen ja sitä kautta parempaan jaksamiseen työssä ja vapaa-ajalla.

Firstbeat mittauksen yhteydessä jokainen osallistuja voi suorittaa myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) kuntotestin tekemällä puolen tunnin kävelylenkin. Verrattuna laboratoriossa suoritettavaan maksimaalista suoritusta vaativaan testiin, on Firstbeatin kuntotasotesti helppo ja turvallinen toteuttaa iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Kuntotason arviointi tarjoaa merkittäviä etuja sekä mitattavalle että hyvinvoinnin ammattilaiselle. Mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Lisäksi oma kuntotasoarvio toimii tehokkaana motivaattorina liikunnan harrastamiseen ja kunnon kohottamiseen.

Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista työkykykartoitusta

Lue lisää kuntotason mittaamisesta täältä.

TYÖKYKYKARTOITUKSEN HYÖDYT

+ Henkilökohtainen mittaus ja palaute motivoi tutkitusti muutokseen

+ Raportti näyttää konkreettisesti missä mennään: mitkä asiat ovat hyvin ja missä on parantamisen varaa

+ Pidä tärkeimmät eli työntekijät töissä: haitallinen stressi havaitaan mittaamalla palautumista ja tunnistamalla mahdollinen
   kuormitustekijä, jolloin ennaltaehkäisemme sairaspoissaoloja.

+ Auttaa kohdistamaan hyvinvointieurot tarvepohjaisesti.

TYÖKYKYKARTOITUS SISÄLTÄÄ

  • Alkuinfon koko henkilöstölle
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja henkilökohtaisen raportin jokaiselle työntekijälle
  • Koonnin ryhmämittauksen tuloksista sekä valmennustuokion ryhmälle*

 

HUOM! Ryhmäraportin osallistujämäärä min. 7 hlö yksityisyyden suojan säilyttämiseksi.

*Korona-aikana mittauksen valmennustuokio toteutetaan etänä.

Halutessasi voimme yhdistää Työkykykartoituksen myös osaksi laajempaa yrityksen hyvinvointivalmennusta. Kysy lisää hyvinvointivalmennuksistamme täältä.

FIRSTBEAT TYÖKYKYKARTOITUS 134 € / hlö (+alv. 24 %)

Ryhmämittaus yrittäjille

Toteutamme ryhmämittauksia yrittäjille noin kaksi kertaa vuodessa. Näin pääset verkostoitumaan ja jakamaan fiiliksiä hyvinvointiin liittyen muiden kanssamatkaajien kanssa.

Seuraava ryhmämittaus toteutetaan keväällä 2022.

Ryhmämittauksessa saat henkilökohtaisen hyvinvointianalyysin tuloksistasi, mutta poiketen työkykykartoituksesta, mukaan ei tule ryhmän tuloksia. Valmennustapaaminen pidetään yhteisesti koko ryhmälle.

Hinta 165€ (sis. alv. 24%)

VALMENTAJINA FIRSTBEAT MITTAUKSISSA TOIMIVAT

Tanja Ihalainen
tanja@fiiwellbeing.com
050-561 6915

Ronja Mattila
ronja@fiiwellbeing.com
040-5841714

Tilaa Firstbeat mittaus työyhteisöllesi