Tyky-päivät

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa!

Onko tyky-päivien suunnitelmat muuten valmiit, mutta liikunta-aktiviteetti on vielä hakusessa? Vai onko koko paletti vielä auki ja kaipaisitte ideoita ja toteutusapua koko päivän osalta? Kummassakin tapauksessa me Fiillä tulemme mielellämme apuun!

Fiin tyky-päivät ovat aina yhdistelmä hauskanpitoa, hyvinvointia ja elämyksellisyyttä. Palvelut toteutetaan toiveenne mukaan avaimet käteen -periaatteella jolloin riittää, että saavutte vain paikalle nauttimaan! Tyky- ja tyhy-päivien aktiviteettien valikoima vaihtelee vauhdikkaasta liikunnasta kevyempiin rastitehtäviin sekä ryhmäliikuntaan. Lisäksi kokonaisuuksiin on mahdollista yhdistää erilaisia hyvinvointiluentoja sekä tarvittaessa myös ruokailu.

Aktiviteetit suunnitellaan aina teidän työyhteisönne kuntotaso ja toiveet huomioiden. Kantavana teemana meillä on liikunnan ilo ja hauskaa pidetään pieni pilke silmäkulmassa. Tutustu esimerkkipaketteihimme alta ja jos teillä on jo visio jostakin aktiviteetista, olettehan rohkeasti yhteydessä!

Fiin Tiimikisat

Liikuntaa, yhdessä tekemistä ja pientä tai ”pientä” kisailua työporukan kesken. Tiimikisoissa työyhteisö jakaantuu joukkueisiin suorittamaan erilaisia tehtäviä, jotka haastavat niin liikunnan kuin älynkin puolesta. Aktiviteetit toteutetaan ulkona ajankohtaiset rajoitukset huomioiden kuitenkin hauskuudesta tai yhteisöllisyydestä tinkimättä!

 • liikuntaa ja yhdessä oloa
 • kesto 2h
 • toteutus ulkona

Kilpailun liikuntapainotus katsotaan työyhteisökohtaisesti, eli rastiharjoitteet voivat olla joko kevyitä ja enemmän ryhmäyttäviä tehtäviä tai sitten oikeasti sykettä nostattavia ja vähän vauhdikkaampia.

Skumppajooga

Tuo lasi rintaasi vasten, hengitä syvään. Nosta kupliva huulillesi ja siemaise… Miltä kuulostaisi vähän rennompi tyky-päivän aloitus? Skumppajoogassa yhdistyvät joogasta tutut liikkeet sekä lempijuomasi tuoma nautinto. Ei niin vakavalla kehonhuoltotunnilla sekä mieli että keho päästävät irti arjen jännitteistä.

Tunti sopii hyvin kaikentasoisille liikkujille.

 • joogaa ja kuplivaa samassa paketissa

 • toteutus sisällä tai ulkona

 • kesto 45min

 • kertakäyttöiset lasit + alkoholiton kuohuva +5€/hlö


Hinta etänä 180€ / livenä 200€

Fii-wellbeing-skumppa-jooga-tyky

Villasukkatreeni

Villasukat jalkaan ja treenaamaan! Tällä tunnilla haastetaan kehoa monipuolisesti villasukkia apuna käyttäen eikä hien määrässä säästellä. Vastuksena treenissä toimii oma kehonpaino ja lisämaustetta tuovat villasukat tarjoavat uusia näkökulmia kotona treenaamiseen. Tunnin kuormittavuuden voi jokainen säätää itselleen sopivaksi vaihtoehtoliikkeillä sekä rytmiä muuttamalla. Tunnin aikana nostetaan sykettä ja haastetaan lihaskuntoa, joten treenin päätteeksi fiilis on kuin voittajalla!

 • lihaskuntotreeni villasukkia hyödyntäen
 • kesto 60min
 • tunnin rakenne: alkulämmittely – treeni – venyttely


Hinta etänä 169€ / livenä 260€

Ryhmäyttävät pelit ja leikit

Kaipaatteko jotakin hauskaa tekemistä koko porukalle, vähän kevyemmällä liikuntapainotuksella? Miltä kuulostaisi klassikkopeli Kimble vähän isommassa mittakaavassa, missä pelinappuloina toimivat pelaajat itse? Tai seikkailurata tiimikisojen hengessä, missä vaaditaan sekä ryhmätyötaitoja että ongelmanratkaisukykyä? Erilaiset pelit, kisailut ja ongelmanratkaisutehtävät tempaavat mukaansa koko työyhteisön ja liikunta tulee tehdessä täysin kaupanpäällisenä!

 • rentoa yhdessä oloa ja kevyttä liikuntaa
 • pientä kisailua tiimien kesken
 • nostalgiaa tai jotain täysin uutta!
 • toteutus sisällä tai ulkona
 • kesto 60-90min

  Hinta 300€

SUP-melonta eli suppailu

Kesän tyky-päivien ehdoton ykkösaktiviteetti suppailu tarjoaa hauskaa yhdessä tekemistä, itsensä ylittämistä, naurua ja ehkä myös jännittäviä tilanteita, joita muistellaan vielä pitkään tyky-päivän jälkeen.

Tunnilla tutustumme suppailun alkeisiin ja nautimme tietenkin ihanasta kesästä. Alkuun käymme kuivalla maalla läpi välineet, melontatekniikan sekä turvallisuusohjeet. Vesillä tutustumme melontaan käytännössä erilaisten harjoitteiden avulla. Lisäksi aikaa on varattu vapaaseen suppailuun sekä mahdollisiin yhteiskuviin. Säävaraus: sade tai tuuli yli 6m/s.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Kerrothan yhteydenoton yhteydessä, mille paikkakunnalle olet tyky-päivää suunnitellut.