Työhyvinvointi

Työhyvinvointi näyttelee suurta roolia arjessamme ja sen vuoksi se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Kerran vuodessa pidettävä tyhy-päivä ei pysty tekemään sitä työtä, mitä hyvinvoinnin eteen tarvitaan päivittäin. Hyvinvointi on voima, joka vie meitä eteenpäin. Kun mieli ja keho voivat hyvin, muu tulee perässä. Me Fiillä haluamme luoda teille työhyvinvointikokonaisuuden, joka tukee tavoitteitanne ja tarpeitanne parhaiten, oli kyse sitten yhteisistä liikuntahetkistä, tiedollisista kokonaisuuksista tai jostakin aivan muusta. Fii Wellbeing on yrityksenne henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja. Tehdään yhdessä arjestanne elämys!

Liikuntapalvelut

Työpäivän oheen tai omaksi harjoitteeksi luodut kokonaisuudet sekä ylläpitävät että kehittävät fyysistä hyvinvointia.

Tiedolliset kokonaisuudet

Vahvistamalla tiedollista pohjaa yrityksen on mahdollista kehittää työhyvinvointia omatoimisesti. Luento ja workshop henkisellä työskentelyllä myös työntekijän on mahdollista saada eväitä oman työhyvinvointinsa kehittämiseen.

Elämyksellisyys

Lisäämällä arkeen pientä ekstrakipinää elämyksellisyyden kautta, jaksamme paremmin sekä työssä että vapaa-ajalla. Elämyksellisyys ruokkii hyvää mielialaa ja antaa lisää tilaa luovuudelle.’

Tutustu palveluihimme:

Liikunta ja hyvinvointi
Luennot ja workshopit
Yksityisyrittäjille

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:
Lasku, MobilePay, Smartum, Virikeseteli/MyEdenred -mobiilimaksu, Tyky-Online, ePassi