Työhyvinvointi

Työhyvinvointi näyttelee suurta roolia arjessamme ja sen vuoksi se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Kerran vuodessa pidettävä tyhy-päivä ei pysty tekemään sitä työtä, mitä hyvinvoinnin eteen tarvitaan päivittäin. Hyvinvointi on voima, joka vie meitä eteenpäin. Kun mieli ja keho voivat hyvin, muu tulee perässä. Me Fiillä haluamme luoda teille työhyvinvointikokonaisuuden, joka tukee tavoitteitanne ja tarpeitanne parhaiten, oli kyse sitten yhteisistä liikuntahetkistä, tiedollisista kokonaisuuksista tai jostakin aivan muusta. Fii Wellbeing on yrityksenne henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja.

Liikuntapalvelut

Työpäivän oheen tai omaksi harjoitteeksi luodut kokonaisuudet sekä ylläpitävät että kehittävät fyysistä hyvinvointia.

Tiedolliset kokonaisuudet

Vahvistamalla tiedollista pohjaa yrityksen on mahdollista kehittää työhyvinvointia omatoimisesti. Luento ja workshop henkisellä työskentelyllä myös työntekijän on mahdollista saada eväitä oman työhyvinvointinsa kehittämiseen.

Työhyvinvoinnin kartoitukset

Miten työyhteisössänne voidaan henkisesti ja fyysisesti? Näihin kysymyksiin voi olla vaikeaa vastata vain ulkoisten seikkojen perusteella. Sen vuoksi kehittäminen kannattaa aina aloittaa tilanteen kartoituksesta. Kun lähtökohdat ovat selvillä, on hyvinvointieurot helpompi suunnata tarvepohjaisesti ja myöhemmin kehityksen seuraaminen tulee myös konkreettiseksi. Tarjoamme työhyvinvoinnin kartoitukseen avuksi Firstbeati Life -palvelun sekä Fibionin istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysin. 

Tutustu palveluihimme:

Liikunta ja hyvinvointi
Luennot ja workshopit
Yksityisyrittäjille

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:
Lasku, MobilePay, Smartum, Virikeseteli/MyEdenred -mobiilimaksu, Tyky-Online, ePassi