Liikunta ja hyvinvointi

Firstbeat hyvinvointianalyysi – yrittäjien ryhmät

Firstbeat –hyvinvointianalyysi nyt edullisemmalla ryhmähinnalla yksin- ja pienyrittäjille! Mittaus toteutetaan ryhmämittauksena, eli tulosten läpikäynti tapahtuu kootusti ryhmän kesken. Yhteisessä valmennustilaisuudessa saat asiantuntijan ohjeet raportin lukemiseen ja tulkintaan, eli kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ei paljasteta muille. Jokainen osallistuja saa mittauksesta henkilökohtaisen raportin. Valmennustapaamisen yhteydessä saat myös työkaluja ja vinkkejä oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Lue lisää mittauksesta

Tarvittaessa myös henkilökohtainen palaute/valmennustilaisuus onnistuu lisähintaan. 

Hinta 130€ ( + alv 24%)

Seuraavan ryhmämittauksen aikataulu julkaistaan myöhemmin

Tiimitreenit yrityksille

Mikä olisikaan parempi tapa pitää huolta työyhteisön hyvinvoinnista, kuin yhteiset treenit? Yrityksille suunnatut treeniryhmät starttaavat huhtikuussa!

Mitä?

Tiimitreeneissä treenataan lihaskuntoa, huolletaan kehoa tai haastestaan koko porukkaa kehonhallinnan liikkeillä. Treenit suunnitellaan työnne erityispiirteet huomioiden ja siksi ne sopivat jokaiselle!

Missä?

Tuomme toiminnan luoksenne! Eli treenipaikkana toimii joko työpaikkanne tilat tai työpaikan lähiympäristö. Ei hukata aikaa siirtymiin, vaan keskitytään olennaiseen.

Ryhmät alkavat sekä Kajaanissa että pk-seudulla.

Milloin?

Tiimitreenit starttaavat viikolla 16 ja ne kestävät viikolle 25 asti. Jos tämä aikataulu ei toimi teille, katsotaan aikataulu teidän mukaan.

Hinta: 10 tiimitreeniä yhteensä 1000€ (alv. 0%)

ARJESTASI ELÄMYS -PERUSPAKETTI

 • työhyvinvoinnin nykytilan kartoitus
 • työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelma
 • hyvinvointiaiheinen luento ja tapaaminen henkilöstön kanssa
 • yhteinen liikuntatuokio henkilöstön kanssa
 • hinta alk. 550 € (+ alv. 24 %)

Liittämällä peruspakettiin esimerkiksi Fii Break -taukoliikuntakokonaisuuden tai säännöllisen treenikerran, varmistat aktiivisen työkulttuurin jatkumon myös tulevaisuudessa. Kysy lisää muista liikuntapalveluistamme täältä tai tutustu palveluesitteeseemme.

Palveluesite 2019

Esimiesvalmennus

Esimiehen työnkuva on usein stressaava, kiireinen ja kuormittava samalla kun itsestään pitäisi pystyä antamaan 110% niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oman arjen rytmittäminen, palautumisen ja stressin kanssa tasapainoilu sekä terveelliset elämäntavat voivat olla tässä yhtälössä hankalia tai jopa mahdottomia toteuttaa. Kun arki tuntuu selvitymistaistelulta oman terveyden kustannuksella, on aika painaa jarrua. Oikeastaan tämä olisi hyvä tehdä jo pikkuisen aikaisemmin. Esimiesvalmennuksen avulla pääset takaisin johtajan paikalle omassa arjessasi. Tavoitteenamme on rakentaa terveyttä tukeva arki, joka auttaa sinua jaksamaan myös kiireen keskellä.
 • Alkukartoitus sekä Firstbeat hyvinvointianalyysi
 • Arjen kehittämissuunnitelma (näkökulmina liikunta, lepo ja ravitsemus)
 • 3kk+ valmennus tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Firstbeat seurantamittaus 3-12kk sisällä

Meistä jokaisen arki on erilainen eivätkä kuormitustekijät ole yksiselitteisiä. Tämän vuoksi rakennamme jokaisen valmennuksen vastaamaan yksilön tarpeita. Esimiesvalmennuksen kautta opit laittamaan itsesi etusijalle ja huomaat, miten myös lähiympäristösi hyötyy sinun hyvinvoinnistasi.

Tämä valmennus soveltuu hyvin myös mm. yksityisyrittäjille!

HIGHROLLER KEHONHUOLTOTUNTI (90 MIN)

Hemmottele työyhteisöäsi kehonhuollolla. HighRoller on suomalainen innovaatio putkirullaukseen. Enää ei tarvitse pyöriä lattialla rullan perässä ja ranteetkin saavat ottaa rennosti. Tunnilla keskitymme avaamaan niitä jumeja, mitkä teidän töissä on tulilinjalla. Lisäksi pohdimme, miten voisimme omalla toiminnallamme ennaltaehkäistä jumien syntyä.
 • Putkirullauksen tekniikka ja teoria jumien taustalla
 • Avaimet arjen kehonhuoltoon
 • Painotus työn kuormituksen mukaan esim. niska-hartiaseutu 
  tai jalat ja selkä
 • hinta 250€ 

FEEL FII -TAPAHTUMAT

Tyky- ja tyhy-päivien lisäksi toteutamme monipuolisia hyvinvointiin ja liikuntaan suunnattuja tapahtumia yritysten tarpeisiin. Tilaa meiltä hyvinvointia tukeva kokonaisuus joko osaksi yrityksen muuta tapahtumaa tai lähdetään suunnittelemaan teille toimiva tapahtumapäivä kokonaisuudessaan.