Yksityisyrittäjille

Kuten mikä tahansa yritys, myös yksityisyrittäjät hyötyvät hyvinvoinnista työssään. Yrittäjän voimavarat ja hyvinvointi on oikeastaan koko toiminnan perusta, sillä ilman yrittäjää ei ole myöskään yritystä. Pidä siis ensisijaisesti huoli itsestäsi, jotta voit huolehtia myös muista.

Yrittäjille suunnatut palvelumme kustomoidaan aina tarpeisiisi ja arjen lähtökohtiin nähden. Siksi suosittelemme olemaan yhteydessä meihin suoraan, jotta voimme vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Pidetäänkö lyhyt etätapaaminen tilanteestasi ja tavoitteistasi?

Fii Break YHTEISÖ - päivää aktivoiva piristys!

Lähde tauottamaan istumista kanssamme!

Vartin tauko istumiseen ja työntekoon tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. YHTEISÖ kokoontuu Zoomiin kevyen liikunnan merkeissä

Keskiviikkoisin klo 12.30-12.45 (ohjauskielenä englanti)

Taukoliikunta on suunniteltu työhön, missä istumista on paljon. Helpot ja kevyet liikkeet auttavat elvyttämään istumisen jumittamia lihaksia ja lisäämään verenkiertoa jaloissa sekä niska-hartiaseudulla.

Hinta
10€ /kk (sis. alv. 10%)

Lisätietoja tanja@fiiwellbeing.com

Firstbeat Life

Firstbeat Life yhdistää ammattitason mittalaitteen tuoman tarkkuuden sekä hyvinvointivalmentajan tarjoaman osaamisen saumattomaksi palveluksi hyvinvointisi tueksi!

Luotettava mittalaite ja sovellus hyvinvoinnin seurantaan

Uusi Bodyguard 3 -mittalaite seuraa sydämesi jokaista lyöntiä ja siirtää datan helposti tulkittavaan muotoon mobiilisovelluksen kautta. Laitteen avulla seuraat

  • kuinka palauttavaa unesi on
  • onko stressi ja palautuminen tasapainossa päivän aikana
  • fyysisen kunnon kehitystä (VO2max)

 

 Hyvinvointivalmentaja tukena kehityksessä

Ottaessasi palvelun käyttöön, pääset tutustumaan sovellukseen sekä mittauksen toteutukseen yhdessä hyvinvointivalmentajan kanssa. Ensimmäisen mittauskuukauden päätteeksi pidämme myös yhteisen valmennustapaamisen, mikä auttaa sinua kehittämään hyvinvointiasi tavoitteidesi ja tarpeidesi kannalta optimaalisesti.

Seuraa kehitystäsi niin usein kuin haluat!

Palvelumalli perustuu kuukausimaksulliseen käyttöoikeuteen. Aloittaessasi palvelun käytön saat Bodyguard 3 mittalaitteen itsellesi omaksi ja voit tehdä sillä niin monta mittausta kuin haluat palvelujakson aikana. Mittalaite jää sinulle myös palvelujakson päätyttyä ja voit aktivoida sovelluksen ja uuden mittausjakson uudelleen käyttöösi milloin tahansa. Maksat siis vain niiltä kuukausilta, kuin haluat mittauksia tehdä.

Hinta alk. 70€/kk

Kysy lisää tanja@fiiwellbeing.com / 050-561 6915 

YRITTÄJÄVALMENNUS

Yrittäjän työnkuva on usein stressaava, kiireinen ja kuormittava samalla kun itsestään pitäisi pystyä antamaan 110% niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oman arjen rytmittäminen, palautumisen ja stressin kanssa tasapainoilu sekä terveelliset elämäntavat voivat olla tässä yhtälössä hankalia tai jopa mahdottomia toteuttaa. Kun arki tuntuu selvitymistaistelulta oman terveyden kustannuksella, on aika painaa jarrua. Oikeastaan tämä olisi hyvä tehdä jo pikkuisen aikaisemmin. Yrittäjävalmennuksen avulla pääset takaisin johtajan paikalle omassa arjessasi. Tavoitteenamme on rakentaa terveyttä tukeva arki, joka auttaa sinua jaksamaan myös kiireen keskellä.
 
  • Alkukartoitus sekä Firstbeat Life -palvelu
  • Arjen kehittämissuunnitelma (näkökulmina liikunta, lepo ja ravitsemus)
  • 3kk+ valmennus tavoitteiden saavuttamiseksi
 

Meistä jokaisen arki on erilainen eivätkä kuormitustekijät ole yksiselitteisiä. Tämän vuoksi rakennamme jokaisen valmennuksen vastaamaan yksilön tarpeita. Yrittäjävalmennuksen kautta opit laittamaan itsesi etusijalle ja huomaat, miten myös lähiympäristösi hyötyy sinun hyvinvoinnistasi.