Yksityisyrittäjille

Kuten mikä tahansa yritys, myös yksityisyrittäjät hyötyvät hyvinvoinnista työssään. Yrittäjän voimavarat ja hyvinvointi on oikeastaan koko toiminnan perusta, sillä ilman yrittäjää ei ole myöskään yritystä. Pidä siis ensisijaisesti huoli itsestäsi, jotta voit huolehtia myös muista.

Yrittäjille suunnatut palvelumme ovat hyvin vahvasti kustomoituja yksilön tarpeisiin ja arjen lähtökohtiin nähden. Siksi suosittelemme olemaan aina yhteydessä meihin suoraan, jotta voimme vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Pidetäänkö lyhyt etätapaaminen tilanteestasi ja tavoitteistasi?

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI – YRITTÄJIEN RYHMÄT

Firstbeat –hyvinvointianalyysi nyt edullisemmalla ryhmähinnalla yksin- ja pienyrittäjille! Mittaus toteutetaan ryhmämittauksena, eli tulosten läpikäynti tapahtuu kootusti ryhmän kesken. Yhteisessä valmennustilaisuudessa saat asiantuntijan ohjeet raportin lukemiseen ja tulkintaan, eli kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ei paljasteta muille. Jokainen osallistuja saa mittauksesta henkilökohtaisen raportin. Valmennustapaamisen yhteydessä saat myös työkaluja ja vinkkejä oman hyvinvointisi kehittämiseen. 

Lue lisää mittauksesta

Tarvittaessa myös henkilökohtainen palaute/valmennustilaisuus onnistuu lisähintaan. 

Hinta 130€ ( + alv 24%)

Seuraavan ryhmämittauksen aikataulua ei ole vielä julkaistu.

YRITTÄJÄVALMENNUS

Yrittäjän työnkuva on usein stressaava, kiireinen ja kuormittava samalla kun itsestään pitäisi pystyä antamaan 110% niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oman arjen rytmittäminen, palautumisen ja stressin kanssa tasapainoilu sekä terveelliset elämäntavat voivat olla tässä yhtälössä hankalia tai jopa mahdottomia toteuttaa. Kun arki tuntuu selvitymistaistelulta oman terveyden kustannuksella, on aika painaa jarrua. Oikeastaan tämä olisi hyvä tehdä jo pikkuisen aikaisemmin. Yrittäjävalmennuksen avulla pääset takaisin johtajan paikalle omassa arjessasi. Tavoitteenamme on rakentaa terveyttä tukeva arki, joka auttaa sinua jaksamaan myös kiireen keskellä.
  • Alkukartoitus sekä Firstbeat hyvinvointianalyysi
  • Arjen kehittämissuunnitelma (näkökulmina liikunta, lepo ja ravitsemus)
  • 3kk+ valmennus tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Firstbeat seurantamittaus 3-12kk sisällä

Meistä jokaisen arki on erilainen eivätkä kuormitustekijät ole yksiselitteisiä. Tämän vuoksi rakennamme jokaisen valmennuksen vastaamaan yksilön tarpeita. Yrittäjävalmennuksen kautta opit laittamaan itsesi etusijalle ja huomaat, miten myös lähiympäristösi hyötyy sinun hyvinvoinnistasi.