Yksityisyrittäjille

Kuten mikä tahansa yritys, myös yksityisyrittäjät hyötyvät hyvinvoinnista työssään. Yrittäjän voimavarat ja hyvinvointi on oikeastaan koko toiminnan perusta, sillä ilman yrittäjää ei ole myöskään yritystä. Pidä siis ensisijaisesti huoli itsestäsi, jotta voit huolehtia myös muista.

Yrittäjille suunnatut palvelumme kustomoidaan aina tarpeisiisi ja arjen lähtökohtiin nähden. Siksi suosittelemme olemaan yhteydessä meihin suoraan, jotta voimme vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Pidetäänkö lyhyt etätapaaminen tilanteestasi ja tavoitteistasi?

Fii Break YHTEISÖ - päivää aktivoiva piristys!

Lähde tauottamaan istumista kanssamme!

Vartin tauko istumiseen ja työntekoon tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. YHTEISÖ kokoontuu Zoomiin kevyen liikunnan merkeissä

Keskiviikkoisin klo 12.30-12.45 (ohjauskielenä englanti)

Torstaisin klo 13.30-13.45 (ohjauskielenä suomi)

Valitse itsellesi sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan! Taukoliikunta on suunniteltu työhön, missä istumista on paljon. Helpot ja kevyet liikkeet auttavat elvyttämään istumisen jumittamia lihaksia ja lisäämään verenkiertoa jaloissa sekä niska-hartiaseudulla.

Hinta
10€ /kk (sis. alv. 10%)

Lisätietoja tanja@fiiwellbeing.com

Taukoliikunnan sijaan
rentoutumishetki mielelle?

Perjantaisin klo 12.30-12.45 (ohjauskielenä suomi)

Fii Break RELAX on vartin mittainen rentoutustuokio, missä hyödynnämme venytys- ja hengitysharjoituksia osana mielen rauhoittamista.

Viikoittain vaihtuvista harjoitteista saat paljon ideoita myös omaehtoiseen työn tauottamiseen sekä stressinhallintaan. Helpot ja kevyet harjoitteet voi toteuttaa omalta työpisteeltään käsin työvaatteissa.

Hinta
10€ /kk (sis. alv. 10%)

Lisätietoja tanja@fiiwellbeing.com

Kokeile kuukausi maksutta!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme maksuttoman kokeilukuukauden. Ilmoittautumisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä osallistumislinkin osalta. Aloitus ajankohta on aina seuraavan kuukauden alku. Kokeilujakso ei sido jatkotilaukseen. Olemme jatkosta aina yhteydessä sinuun henkilökohtaisesti.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI –
YRITTÄJIEN RYHMÄT

Firstbeat –hyvinvointianalyysi nyt edullisemmalla ryhmähinnalla yksin- ja pienyrittäjille! Mittaus toteutetaan ryhmämittauksena, eli tulosten läpikäynti tapahtuu kootusti ryhmän kesken. Yhteisessä valmennustilaisuudessa saat asiantuntijan ohjeet raportin lukemiseen ja tulkintaan, eli kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ei paljasteta muille. Jokainen osallistuja saa mittauksesta henkilökohtaisen raportin. Valmennustapaamisen yhteydessä saat myös työkaluja ja vinkkejä oman hyvinvointisi kehittämiseen. 

Lue lisää mittauksesta

Tarvittaessa myös henkilökohtainen palaute/valmennustilaisuus onnistuu lisähintaan. 

Hinta 130€ ( + alv 24%)

Seuraavan ryhmämittauksen aikataulua ei ole vielä julkaistu.

YRITTÄJÄVALMENNUS

Yrittäjän työnkuva on usein stressaava, kiireinen ja kuormittava samalla kun itsestään pitäisi pystyä antamaan 110% niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oman arjen rytmittäminen, palautumisen ja stressin kanssa tasapainoilu sekä terveelliset elämäntavat voivat olla tässä yhtälössä hankalia tai jopa mahdottomia toteuttaa. Kun arki tuntuu selvitymistaistelulta oman terveyden kustannuksella, on aika painaa jarrua. Oikeastaan tämä olisi hyvä tehdä jo pikkuisen aikaisemmin. Yrittäjävalmennuksen avulla pääset takaisin johtajan paikalle omassa arjessasi. Tavoitteenamme on rakentaa terveyttä tukeva arki, joka auttaa sinua jaksamaan myös kiireen keskellä.
 
  • Alkukartoitus sekä Firstbeat hyvinvointianalyysi
  • Arjen kehittämissuunnitelma (näkökulmina liikunta, lepo ja ravitsemus)
  • 3kk+ valmennus tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Firstbeat seurantamittaus 3-12kk sisällä

 

Meistä jokaisen arki on erilainen eivätkä kuormitustekijät ole yksiselitteisiä. Tämän vuoksi rakennamme jokaisen valmennuksen vastaamaan yksilön tarpeita. Yrittäjävalmennuksen kautta opit laittamaan itsesi etusijalle ja huomaat, miten myös lähiympäristösi hyötyy sinun hyvinvoinnistasi.