Työhyvinvointi on paljon enemmän kuin yksi tyhy-päivä vuodessa. Se on läsnä jokaisessa työpäivässä ja vaatii sen vuoksi jatkuvaa kehitystä. Yhdessä luomme teille sopivan kokonaisuuden, joka tukee teidän tarpeitanne. On se sitten yhteisiä liikuntahetkiä, luentoja tai jotain aivan muuta. Fii on yrityksenne henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja.

Palvelukokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kokonaisuuteen voi kuulua muun muassa:

  • Liikuntapalvelut
    Työpäivän oheen tai omaksi harjoitteeksi luodut kokonaisuudet sekä ylläpitävät että kehittävät fyysistä hyvinvointia. Esimerkiksi ryhmävalmennus, taukoliikuntapalvelut ja erilaiset liikuntatapahtumat
  • Tiedolliset kokonaisuudet
    Vahvistamalla tiedollista pohjaa yrityksen on mahdollista kehittää työhyvinvointia omatoimisesti. Luento ja workshop henkisellä työskentelyllä myös työntekijän on mahdollista saada eväitä oman työhyvinvointinsa kehittämiseen.
  • Elämyksellisyys
    On kyseessä sitten liikunnallisempi tai tiedollisempi lähestymistapa, pyrimme aina tuomaan palveluihin myös elämyksellisen näkökulman. Tavoitteena on tuoda jokaisen arkeen pientä ekstrakipinää, joka ei pelkästään auta jaksamaan paremmin vaan antaa myös mahdollisuuden katsoa asioita eri näkökulmasta. Tehdään yhdessä arjesta elämys!

Kysy lisää tai pyydä tarjous:

 

 

Fii Wellbeing Fii Wellbeing Fii Wellbeing Fii Wellbeing Fii Wellbeing Fii Wellbeing Fii Wellbeing työhyvinvointi työhyvinvointi työhyvinvointi työhyvinvointi työhyvinvointi työhyvinvointi liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta liikunta