Työhyvinvointi näyttelee suurta roolia arjessamme ja sen vuoksi se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Kerran vuodessa pidettävä tyhy-päivä ei pysty tekemään sitä työtä, mitä hyvinvoinnin eteen tarvitaan päivittäin. Hyvinvointi on voima, joka vie meitä eteenpäin. Kun mieli ja keho voi hyvin, muu tulee perässä. Me Fiillä haluamme luoda teille työhyvinvointikokonaisuuden, joka tukee tavoitteitanne ja tarpeitanne, oli sitten kyse yhteisistä liikuntahetkistä, tiedollisista kokonaisuuksista tai jostakin aivan muusta. Fii Wellbeing on yrityksenne henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja. Tehdään yhdessä arjestanne elämys!

Palvelukokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kokonaisuuteen voi kuulua muun muassa:

  • Liikuntapalvelut
    Työpäivän oheen tai omaksi harjoitteeksi luodut kokonaisuudet sekä ylläpitävät että kehittävät fyysistä hyvinvointia. Esimerkiksi ryhmävalmennus, taukoliikuntapalvelut ja erilaiset liikuntatapahtumat
  • Tiedolliset kokonaisuudet
    Vahvistamalla tiedollista pohjaa yrityksen on mahdollista kehittää työhyvinvointia omatoimisesti. Luento ja workshop henkisellä työskentelyllä myös työntekijän on mahdollista saada eväitä oman työhyvinvointinsa kehittämiseen.
  • Elämyksellisyys
    On kyseessä sitten liikunnallisempi tai tiedollisempi lähestymistapa, pyrimme aina tuomaan palveluihin myös elämyksellisen näkökulman. Tavoitteena on tuoda jokaisen arkeen pientä ekstrakipinää, joka ei pelkästään auta jaksamaan paremmin vaan antaa myös mahdollisuuden katsoa asioita eri näkökulmasta. Tehdään yhdessä arjesta elämys!

Kysy lisää tai pyydä tarjous:

 

 

 

 

Fii Wellbeing Fii Wellbeing työhyvinvointi työhyvinvointi hyvinvointi työssä jaksaminen ergonomia työvire workshop elämyksellisyys elämys Fii työteho jaksaminen